Repertoire

Ik heb verschillende concertprogramma's uitgedacht. In deze programma's geef ik toelichting op de muziek en neemt op deze manier de luisteraar mee op een muzikale reis.

  • Een reis door de tijd

    De klassieke muziek heeft zich in de loop der eeuwen langzaam aan ontwikkeld. Tijdens dit concert neem ik de luisteraar mee door deze ontwikkeling. Beginnend in de Barok speel ik een stuk van Händel of Bach. Vervolgens gaan we via Scarlatti door naar de Klassieke periode. Vanuit de Klassiek gaan we via de Romantische periode door naar de Impressionistische muziek waarbij Debussy niet mag ontbreken. Tot slot wordt er geëindigd met moderne klassieke muziek.
  • Een muzikale wereldreis

    Naast verschillende muziekstijlen in de verschillende jaren is er ook een duidelijk verschil in muzikale stijl in verschillende landen. Tijdens dit programma neem ik de luisteraar mee naar verschillende landen. Zo speel ik muziek van Granados uit Spanje, Debussy uit Frankrijk en Grieg uit Scandinavië.
  • Dans, dans, dans

    In de klassieke muziek zijn er verschillende dansen geschreven. Deze worden in dit programma ten gehoren gebracht. Tijdens dit programma zal ik onderandere Bach, Granados en Watkins spelen.

Liever wat anders?

Aanpassingen van deze programma's of voor een ander programma kunt u contact opnemen.