Tarieven

Tarieven

Tarieven verschillen per lespakket, neem even contact met me op om te overleggen!
Snelle indicatie:
Standaard tarief voor privé les (50 min) : €34,50
Maandtarief met wekelijkse les (50 min) : €123,50
Ik geef graag persoonlijke aandacht. Daarom zijn lessen van 50 min aan te raden. Voor kinderen kan dat lang zijn, dan is het een optie om een les van 30 min te geven.
Lespakketten

Lespakketten

Ik bied verschillende lespakketten voor kinderen en volwassenen aan. In elk lessenpakket ligt het accent ergens anders op, afhankelijk van de behoefte en leercurve, bekijk de opties hieronder.

Bel me gerust om te overleggen:
+316-27838959 of laat jouw contactgegevens achter onder contact!

Een welbekende uitspraak. Van de weg kunnen we veel leren en er is veel om van te genieten. Lessen kunnen doelgericht of procesgericht gewerkt worden. Ik werk in mijn harplessen procesgericht. Dat wil zeggen dat in de lessen ook

  

Privéles

Privéles

In deze lessen wordt er gewerkt aan de muzikale ontwikkeling van de leerling. De lessen worden ingevuld naar de behoefte van de leerling en er wordt in zijn/haar tempo gewerkt. Ouders van leerlingen zijn welkom om bij deze lessen te zitten, zolang dit niet de les verstoort. Indien gewenst, kunnen de ouders advies krijgen hoe ze hun kind in de muziekles kunnen begeleiden en naar eigen inzicht kunnen inzetten.

Lesduur: 50 of 30 minuten; Regelmaat: Elke week of elke twee weken 50 minuten; Betrokkenheid ouder: naar eigen invulling.

Samenharples

Samenharples

Harplessen samen met een vriendje, vriendinnetje, broertje of zusje. Door samen les te hebben kan de motivatie om thuis te oefenen groter worden. In deze lessen wordt er gewerkt aan de muzikale ontwikkeling, samenspel en samenwerking. De lessen worden ingevuld naar de behoefte van beide leerlingen. Er wordt hier een lestempo genomen waar beide leerlingen in mee kunnen komen. Deze lessen kunnen alleen worden gegeven als er een speelmaatje wordt gevonden waar een klik mee is.

Lesduur: 50 minuten; Regelmaat: Elke week Ouder begrokkenheid: Naar eigen invulling.

Ouder-kind lessen

Ouder-kind lessen

Samen met je kind de muzikale ontwikkeling doormaken? Wanneer je als ouder actief met de lessen meedoet, kan jij jouw zoon of dochter thuis nog extra ondersteunen tijdens het oefenen. Dit schept dus niet alleen een band tussen ouder en kind, maar geeft ook extra ondersteuning voor het oefenen. Deze lessen worden ingevuld naar behoefte van ouder en kind.

Lesduur: 50 minuten; Regelmaat: Elke week; Ouderbegtrokkenheid: Zeer groot.

Harples+Concentratie

Harples+Concentratie

Concentratie is essentieel om lekker te kunnen leren en werken. In deze tijd met veel afleidingen (tv, internet, telefoon) zijn er steeds meer kinderen met concentratieproblemen met alle gevolgen vandien. In deze lessen wordt de concentratieboog langzaam opgerekt. Ouders worden in deze lessen gevraagd om thuis actief de leerling te begeleiden met de tools die in de les wordt aangeleerd en gebruikt.

Lesduur: 1 uur; Regelmaat: Elke week; Ouderbetrokkenheid: Groot.

Harples+Executieve Functies

Harples+Executieve Functies

Executieve functies zijn een set van vaardigheden die essentieel zijn voor leren, werken en de sociale omgang. Muzieklessen ondersteunen de ontwikkeling van de executieve functies. Kinderen met zwakke executieve functies kunnen hier extra ondersteuning in gebruiken. Deze harplessen zijn ingericht om de ontwikkeling van de executieve functies extra te ondersteunen. Om deze lessen ze effectief mogelijk te laten doorwerken is het belangrijk dat ouders thuis de leerling extra ondersteunen.

Lesduur: 1 uur; Regelmaat: Elke week; Ouder betrokkenheid: Groot.

Harples+Dyslexie

Harples+Dyslexie

Kinderen met dyslexie leren anders en vragen om een andere aanpak in de les. Speciaal voor deze groep heb ik na intensief onderzoek een lesprogramma en lesboek ontwikkeld voor kinderen met dyslexie. In deze lessen wordt er planmatig en stapsgewijs gewerkt.

Lesduur: 30 minuten; Regelmaat: twee keer per week; Ouder betrokkenheid: Naar eigen invulling.

Vliegende start

Vliegende start

De meeste fouten bij het leren van een instrument sluipen er tijdens de zelfstudie tussen de lessen in. Het afleren van deze fouten kost meer tijd dan het instuderen van de fout. Om dit voor te zijn, bied ik in de ‘vliegende start’-lessen twee keer per week een harples aan, zodat fouten zo snel mogelijk worden ontdekt en worden ondervangen. Hierdoor wordt er bijna geen tijd meer verspild aan het afleren van fouten en kijken we alleen naar de nieuwe dingen die we aanleren.

Lesduur: 50 minuten; Regelmaat: twee keer per week; Ouder betrokkenheid: Naar eigen invulling

VIP-lessen

VIP-lessen

Een goede op maat gemaakte harples, zonder zorgen:
  • Thuis les.
  • Fotohulp voor techniek.
  • Al het lesmateriaal voor je klaar.
  • Tussen de lessen in een berichtje met extra tips, vragen, opdrachten en herinneringen.
  • 50% korting op alle extra projecten.
Lesduur: 50 minuten; Regelmaat: een of twee keer per week; Ouder betrokkenheid: Naar eigen invulling.